Forgot your password?   No account Yet? Register
swMenuPro Logo
Advanced Menu System for Joomla
Board index swMenuPro Forum swMenuPro9.0+ font problem on explorer 11

font problem on explorer 11

Please post all questions regarding swMenuPro 9+ to this forum.

Post Mon Dec 16, 2013 9:32 am
nafca Newbie
Newbie

Posts: 8

hello,

i have a web font on my site... when i choose blank font on the font family were the font and text tab in the options area its sims to work on all browsers good and pic up the default web font installed on site... but in explorer 11 its not working... the menu pics up a default other font, i thinks its times new roman or something...

this is my site http://www.pagefacebook.co.il/ my webfont name is carmela

is there a way to fix this? on explorer

and another bug sims to be on the font and text settings... when i choose blank on the font family its not staying blank on the next time i will go to the menu setting... its always comes back to Arial and i need to do the action again...

attaching screen shot of my problem
Attachments
Screenshot 2013-12-16 11.28.35.png
Screenshot 2013-12-16 11.28.35.png (84.66 KiB) Viewed 2628 times

Post Mon Dec 16, 2013 11:31 am
Sean White User avatar
Administrator
Administrator

Posts: 5489

That blank line on the font family dropdown is actually editable. So you can type the font-family in there.

Post Tue Dec 17, 2013 8:49 am
nafca Newbie
Newbie

Posts: 8

thanks, it was so simple solution i didn't know it even possible to edit this filed, its not seen like an editable filed... bits even save the font name... cool!


Return to swMenuPro9.0+

cron