Forgot your password?   No account Yet? Register
swMenuPro Logo
Advanced Menu System for Joomla
swMenu Forum Advanced menu systems for Joomla 2014-02-01T05:01:49+00:00 http://swmenupro.com/forums/feed.html?f=33 2014-02-01T05:01:49+00:00 2014-02-01T05:01:49+00:00 http://swmenupro.com/forums/topic.html?t=11675&p=20196#p20196 <![CDATA[swMenuFree 6.0+ support forum • Re: I can not connect virtuemart2.0]]> Statistics: Posted by Arnoldo75 — Sat Feb 01, 2014 5:01 am


]]>
2013-11-26T10:42:55+00:00 2013-11-26T10:42:55+00:00 http://swmenupro.com/forums/topic.html?t=12428&p=20004#p20004 <![CDATA[swMenuFree 6.0+ support forum • Unable to use open menu transemenu(to submenu's) IE 11]]>
I have a for me major problem.
I'm using swMenuFree 6.6 on my website
With the most browsers I don't have any problems to open te submenu's by hovering on the menu items.(Safari, Chrome, Firefox) older versions of IE (<=10)
However.... When I do the same with IE 11 there is a problem. It will not open by hovering and even not with clicking.

Is this a structual problem? or Maybe a missed preference option?

Is there anyone who has a solution to this problem ?

Regards,

Andrea

I have already applied this patch and work correctly on IE10, but the problem now is again on IE11

http://www.swmenupro.com/forums/45/12101.html

Statistics: Posted by foscolino — Tue Nov 26, 2013 10:42 am


]]>
2013-11-23T03:38:51+00:00 2013-11-23T03:38:51+00:00 http://swmenupro.com/forums/topic.html?t=11785&p=19995#p19995 <![CDATA[swMenuFree 6.0+ support forum • Re: Menu Behind Flash]]> Statistics: Posted by Stefan6874 — Sat Nov 23, 2013 3:38 am


]]>
2013-02-21T08:56:26+00:00 2013-02-21T08:56:26+00:00 http://swmenupro.com/forums/topic.html?t=11461&p=19181#p19181 <![CDATA[swMenuFree 6.0+ support forum • Re: sw-menufree submenu is hidden behind iframe]]> Statistics: Posted by Andrew Pearce — Thu Feb 21, 2013 8:56 am


]]>
2013-02-21T08:54:32+00:00 2013-02-21T08:54:32+00:00 http://swmenupro.com/forums/topic.html?t=11461&p=19180#p19180 <![CDATA[swMenuFree 6.0+ support forum • Re: sw-menufree submenu is hidden behind iframe]]> Thanks
Andrew

Statistics: Posted by Andrew Pearce — Thu Feb 21, 2013 8:54 am


]]>
2013-01-03T19:53:05+00:00 2013-01-03T19:53:05+00:00 http://swmenupro.com/forums/topic.html?t=12007&p=19087#p19087 <![CDATA[swMenuFree 6.0+ support forum • Update 6.0 to the last version for 1.5?]]> Many -many items?

Statistics: Posted by Patrick Toulze — Thu Jan 03, 2013 7:53 pm


]]>
2012-08-31T10:07:14+00:00 2012-08-31T10:07:14+00:00 http://swmenupro.com/forums/topic.html?t=11914&p=18845#p18845 <![CDATA[swMenuFree 6.0+ support forum • Upgrade 6.3 Is this the right tutorial??]]>
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/blahblah/domains/blahblah.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2547

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/blahblah/domains/blahblah.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2559

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/blahblah/domains/blahblah.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2573

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/blahblah/domains/blahblah.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2579

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/blahblah/domains/blahblah.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2588

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/blahblah/domains/blahblah.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2595

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/blahblah/domains/blahblah.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2595

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/blahblah/domains/blahblah.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2706

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/blahblah/domains/blahblah.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2708

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/blahblah/domains/blahblah.nl/public_html/modules/mod_swmenupro/functions.php on line 2711

Now I see The SW menupro is outdated. 6.3 pro

Is there safe way to update this live site with a new version.

Which version should I choose?

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Upgrade 6.3 Is this the right tutorial??

Topic: swMenuFree 7 released 

http://swmenupro.com/index.php?option=c ... ic=11705.0


* Fixed all php notices and validation errors.

This version of swMenuFree is the most stable and advanced.
I recommend all users of older versions to upgrade if they are having issues with there current menu or want the extra features.


Thank you,

Rob

Statistics: Posted by Rob van de Steenoven — Fri Aug 31, 2012 10:07 am


]]>
2012-07-26T11:22:24+00:00 2012-07-26T08:24:31+00:00 http://swmenupro.com/forums/topic.html?t=11675&p=18711#p18711 <![CDATA[swMenuFree 6.0+ support forum • Re: I can not connect virtuemart2.0]]>
Sean White wrote:

Have just released swMenuFree7.0 which has full virtuemart 2 integration as well as loads more features.


Returned to this question just now.
Established anew joomla 1.5.
Established anew VirtueMart 2.0.
Created category test1.
Created a product test1 for category test1.
Established swmenufree 7.
In control process swmenufree 7.
In process of the swmenufree 7 control I choose point  
Menu Source, but there isn't present that that is connected with VirtueMart.
can be not so I do?

in version 6 sees, but doesn't work

Statistics: Posted by ivn — Thu Jul 26, 2012 8:24 am


]]> 2012-06-25T21:11:31+00:00 2012-06-25T21:11:31+00:00 http://swmenupro.com/forums/topic.html?t=11811&p=18582#p18582 <![CDATA[swMenuFree 6.0+ support forum • white space on the right of the submenu]]>
Does anybody know what the source is of the white space on the right of the submenu http://goo.gl/8w4xc

It is not a css issue because when i change the width swmenu add again extra white space. (5px)

Can somebody help me to solve the problem.
thx

Statistics: Posted by freddie1234 — Mon Jun 25, 2012 9:11 pm


]]>
2012-06-19T06:57:30+00:00 2012-06-19T06:57:30+00:00 http://swmenupro.com/forums/topic.html?t=11785&p=18549#p18549 <![CDATA[swMenuFree 6.0+ support forum • Re: Menu Behind Flash]]> Statistics: Posted by OnlineEnglishTeacher — Tue Jun 19, 2012 6:57 am


]]>
2012-06-19T06:30:13+00:00 2012-06-19T06:30:13+00:00 http://swmenupro.com/forums/topic.html?t=11785&p=18548#p18548 <![CDATA[swMenuFree 6.0+ support forum • Re: Menu Behind Flash]]>
Or download the latest version of swMenuFree extract the fixWmode2Transparent.js file from it, then add it to your template with a link to it in the section.


Or edit where the flash files are being written and change the wmode=opaque to wmode=transparent.  Also add a wmode parem:


object

Statistics: Posted by Sean White — Tue Jun 19, 2012 6:30 am


]]>
2012-06-18T18:44:45+00:00 2012-06-18T18:44:45+00:00 http://swmenupro.com/forums/topic.html?t=11785&p=18547#p18547 <![CDATA[swMenuFree 6.0+ support forum • Re: Menu Behind Flash]]> Statistics: Posted by OnlineEnglishTeacher — Mon Jun 18, 2012 6:44 pm


]]>
2012-06-15T18:33:28+00:00 2012-06-15T18:33:28+00:00 http://swmenupro.com/forums/topic.html?t=11790&p=18540#p18540 <![CDATA[swMenuFree 6.0+ support forum • Re: Transmenu IE9 Transparency issues ]]>
We ended up purchasing SWMENU and upgrading. IE menus are now working correctly.

Well worth the $50 in my opinion.

Thank you!

-John

Statistics: Posted by Guest — Fri Jun 15, 2012 6:33 pm


]]>
2012-06-13T21:15:20+00:00 2012-06-13T21:15:20+00:00 http://swmenupro.com/forums/topic.html?t=11790&p=18535#p18535 <![CDATA[swMenuFree 6.0+ support forum • Transmenu IE9 Transparency issues ]]>
I'm running in to an issue at the moment that is associated with the main navigation menus in IE9. When using IE9, you'll see that the menus will occasionally bug out. This issue does not occur in Safari, Firefox, or Chrome browsers.

You can see our website here;
http://web.ptd.net/Wayne/index.php



When you refresh the page, only navigate over / thru the "Locations", "Wealth Management", and "Help" menus. These three categories do not initiate the problem.

However, if you navigate either "Rates", "Personal Banking", or "Business Banking" you'll see that most of the menus will start acting unresponsive. Once you refresh, the menus I spoke of before work correctly once again. 

It has something to do with the absolute positioning we have placed in our template's css.